Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ce te faci când nu şti ce să faci?

Incertitudinea ne ucide lent şi neiertător, ne provoacă  cele mai groaznice insomnii. Când nu şti ce să faci, e clar că te laşi dus  de neștiință şi bâjbâi curios şi înfricat la ceea ce urmează. Privesti admirabil luna în nopți senine și mangaietoare. Te alini cu cearcăne de gânduri întrebatoare și cauți neodihnit răspunsuri. Un somn lin și un vis îți lipsesc adânc din mintea confuză. Tu continui să alergi la ceea ce nu şti și tragi dupa tine mulțumirea împărțită în două. Esti și nu ești ceea ce ti-ai dorit!

Adio…

Ce te faci când ştii ce trebuie să faci și nu faci? E frica pasului înainte și grija pasului înapoi. Ești tu egoist și macabru lipsit de nevoi și libertate. E vina ce lovește în alte inimi din teama pierderii. Ești tu cel care astăzi trebuie să-ți găsești curajul și să pui punct!

Punct…
ADIO, frică! ADIO, incertitudine! Mă regăsesc pe mine în toate cele ce le voi da uiate și care trebuiau de mult lăsate  în urmă…acum, sunt aici să-mi fac dreptate mie și cu un zâmbet larg celor care n-au crezut în mine. Astăzi, și maine, și mereu voi lipsi pentru multe inimi, căci astăzi, m-am eliberat de ele, de frică și incertitudine!

 

 

Așa stă scris! Pentru tine, suflet...
share

Nu există comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat!!