Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ce viață nebună!

Posted on 5

A trecut un an…Doamne, a trecut un an plin! 

Timpul trece, nu stă pe loc nicicând. Fuge de nebun și tu la fel de nebună te pierzi în zile și nopți cu speranțe și vise în buzunare! Adormi și te trezești mulțumind pentru tot! Mulțumește că plângi și că râzi de plăcere, de tristețe. E un tot întreg și pe jumătate câteodată! Ah, ce viața nebună! Azi, ești aici, mâine, dispari pierdută în speranțe și vise! Mulțumește pentru tot!

Azi, ești, mâine, nu se știe…Poate fi trist și vesel în același timp. Dar trăiești, iubești și crezi! Să crezi mereu! El știe de ce, tu mai învață! Vei vedea că poți înțelege și Tristețea și Bucuria!

Sunt clipe pe care nu te-ai fi gândit că le poți trăi vreodată! Sunt oameni care-ți schimbă viața și-ți îmbracă sufletul dezbrăcat! Tot oamenii te dezbracă la loc lăsându-te să-ngheți în loc să te-ncălzească! Dar tu iubește! Îți vei mai reveni…din rece vei fi mai puternică!

Sunt momente în care ai mai sta și altele în care nu te-ai mai întoarce în veci. Sunt șoapte care-ti pătrund în inimă și țipete care îngroapă din încredere. Rămâi și crezi, ori pleci și nu te mai întorci, ca timpul… dar tot sa crezi, in tine și in Dumnezeu! Oh, Doamne, a trecut un an plin! Va mai trece unul…și…iarăși, unul!

Eu cred, eu cred în tine, in timp, în viață, in tot ce Universul pregateste tainic! Tu iubește, chiar dacă plângi, chiar dacă razi, chiar si iubită, chiar și rănită! Vei înțelege cum și de ce oare, dar cu răbdare și încredere…. tu cum te simti după un an? Întrebă-te… Răspunde! Nu te ascunde! Tu ce-ai schimba in viața ta? E bine?

A mai trecut un an…

Să treacă ani din viața ta ca florile de primavara! Sa fie veseli in culori și să miroasă a bucurie! Nu te lăsa in seama nimănui! Doar El va ști cum sa ghideze pașii tăi dacă-l intrebi, dar cu răbdare și iubire și-n lacrimi, și-n zâmbet! Să schimbi ce nu-ți convine in viața ta! O viață ai, fă-o senină…de primăvară!

Oh, Doamne! A mai trecut un an! Mulțumesc! Ce viață nebună!

Așa stă scris! Pentru tine, suflet...
share

Nu există comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat!!