Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Cu o pereche de pantofi roşii, femeia calcă în picioare şi noroiul, şi dezastrul, şi…

Posted on 12

Şi-a luat pantofii roşii şi a evadat!

Fără o pereche de pantofi, o femeie se asunde de ceea ce este, nu pentru că vrea, ci pentru că viața a îmbărbătat-o! Se rătăceşte involuntar de eleganță şi se închide în carapacea ei firavă… Dar va veni un timp…

Aşa că a renunțat pentru o zi la teneşi şi la blugi şi s-a agățat de cutia cu pantofi ca mai apoi, să pornească la drum de la înălțime.

Şi-a şters fățuca palită şi s-a îmbujorat. Încurajată de o nouă înfățişare, a păşit agale ca o balerină cocoțată în nori şi mângâiată de soare.

Cu o pereche de pantofi, o femeie răstoarnă lumea, o rostogoleşte şi-apoi, o aşează după bunul plac. Cu o pereche de pantofi, o femeie calcă în picioare şi noroiul, şi dezastrul! Cu o pereche de pantofi, femeia se transformă în prințesă ca în poveştile cu tâlc, când binele înfruntă răul, iar finalul se închină cu şampanie şi victorie. Nu e doar o pereche de pantofi, e redescoperirea ei, e puterea ei, e despre feminitate şi determinare, despre curaj şi îmbinare dintre ceea ce a fost şi este. Nu e despre a nu fi femeie , ci despre înălțimea cu 10 centimetri de prospețime şi schimbare, căci 10 centimetri de toc pot ascunde sub talpă şi haosul, şi nesiguranța, şi privirile curioşilor invidioşi.

Păstrează-ți o pereche de pantofi “de criză” pe care să îi porți cu încredere ori de câte ori te vei simți sub talpa întâmplărilor vieții şi-atunci să ştii că le poți întâmpina cu măreția feminității tale, nu cu masculinitatea. Căci tu cu totul eşti mai puternică decât orice bărbat înnebunit să te agațe când eşti pe tocuri. Şi crede-mă, dorința lui mare!

Poartă o pereche de pantofi pentru victorie şi şampanie cu toată bogăția ta divină!

Așa stă scris! Pentru tine, suflet...
share

Nu există comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat!!