Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Într-o zi, vei zări un curcubeu care îți va schimba viața…

Cândva, te vei opri un ceas şi vei respira adânc lăsând în urmă umbra trecutului şi-atunci  vei şti şi tu cât de prețios e timpul!

Țipetele se aud din toate colțurile! Urletele răsună fix în ceafă şi parcă doare şi apasă şi mai tare migrena asta. E sufocantă agitația din jurul meu, dar nu mă opresc din a-i face față ca un soldat menit să moară  în focurile iadului. Nu mă opresc din a-mi târî sufletul prin noroiul secolului îmbătrânit de nuanţe gri. Şi lupt cu tot ce-mi stă în mână cu răni deschise, cu piele creață şi buze uscate de sete şi oboseală. Dintr-o dată privirea se înceţoşează si parcă văd de la distanța un curcubeu! Nu-i vis, e agonie! E ceea ce-mi doresc, dar nu reusesc! O lume colorată într-un tărâm pustiu de nuanțe vii. E gura mea de aer după ce mi-am construit neliniștea şi mi-am dărâmat castelul de poveste! Şi pentru ce? Pentru un final nefericit dintr-o dramă care a continuat să-mi invadeze viața aruncandu-mă în ceața secolului fără viață? Pentru oameni nepotriviți, pentru lacrimi pe nesăturate…pentru neșansă și frica! E curcubeul! Curcubeul pe care-l vezi după orice ploaie, după orice furtună zdravănă! E curaj și speranță? E adevarat sau fals? E real sau minciună? Şi oare, e un vis sau agonie?

E ceea ce alegi!

E un dar! E UN VIS! Acum, știu că e un vis! E un semn de revenire la castelul meu de poveste, fără doar și poate liniștea mea de-odinioară! Acum, respir adânc privind în față cu nasul sus după curcubeul meu de suflet! E liniștea și mângâierea mea de-o clipă și forța ce-o pierdusem în propriul razboiul! E un vis de trecere la revenire după o bătălie pierdută…e despre culori și veselie…e despre tine și pentru tine, suflet…

Așa stă scris! Pentru tine, suflet...
share

Nu există comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat!!