Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Să nu te mai surprindă, poate, nu te-a iubit…

Hai că poți! Mereu ți-ai zis-o! Nimeni și nimic nu merită lacrimile tale pe care ți le-ai tot strâns în pumni! Hai că poți! Mereu te-au făcut să poți exact când credeai că nu mai ai nicio șansă să mai duci atâta povara! Nici că nu te așteptai la asta! Dar uite, suflet drag, că oamenii ascund dureri mai mari ca tine, gunoi nestrâns la timp și pic de milă în suflet! Iubește-i în continuare! Hai că poți! 

Înșelată te simți, înșelată ai fost și-ai crezut că altele-s mai bune decât tine! Dar, nu-s! Comparațiile dor, suflet drag, la fel și suferința din dezamăgirea infidelității, din dizgrația cu care te-au lovit, cu amarul inimii lor slabe lăsându-le să piardă o iubire pură pentru…fix nimic. Vor regreta, Vor vrea un om și vor plăti! Vor fi și alții care vor mai tot minți, dar nu teme, de data asta, le vei știi și nu te vei mai sufoca în plâns, în urma celor pe care îi credeai atât de mari, atât de buni, atât de drepți! Dar nu-s, of, suflet drag! O să mai plângi! Dar nu mult! Orice minut din zi, urlă la tine și apoi te mângâie cu dragoste și respect! Va veni o zi, când dorul tău va rămâne în spate și iubirea pentru ei se va duce către Dumnezeu și îi vei ierta! Pentru că te-au înșelat, pentru că te-au respins, pentru că nu ți-au împărtășit iubirea amăgindu-te, alungându-te, aruncându-se în brațe străine! 

Acum, sufletul tău e petecit și răsfirat, închis și vulnerabil! Deschis a fost, dar n-ai greșit, ai fost așa cum ai simtit să fii! Îl iei in brațe și-l vei vindeca cu timp! Nu-l mai deschide tuturor bocancilor care așteaptă în ușă! Gata!

Te doare, dar iartă-i și uită-i! De tot! Femeie, cât de frumoasă ești chiar și când plângi! Trimite-le gândurile tale bune! Și te vei liniști! Ei vor privi spre tine, iar tu…vei fi atât de departe ca să-i mai vezi… Of, suflet drag! Nu meritai, dar poți să treci cu Dumnezeu aproape! Tu să îi ierți și te vei mai liniști! Apoi, cu timpul, nu vor mai exista! Si vor veni, tu nu-i vei mai primi, căci sufletul tău se va piti de ei…să nu mai doară…

Așa stă scris! Pentru tine, suflet...
share

Nu există comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat!!