Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Superioritatea este lipsa bunului simț  față de Dumnezeu și amăgirea propriului suflet într-un rai inexistent.

Posted on 8

Sunt oameni care te privesc de sus chiar daca sunt mici de înălțime.
Sunt oameni care nici nu te privesc de la înălțime la cât de lungă e distanța lor.
Sunt fețe mici și mari umbrite de aparențe ale unei clase ridicate material și machiavelnic, o societate necunoscută de uman și bunătate, e doar dispreț.
Sunt oameni care calcă peste oameni cu toată greutatea sufletului lor și strâng în pumn până la sânge inima până rămâne în urmă sânge închegat și apoi trec mai departe fără milă.

Sunt acei oameni care se nasc și nasc la fel oameni fără să simtă că toți suntem la fel. Sunt acei oameni care din ură traiesc fără să iasă din coșmaruri eterne doar dacă înțeleg că lecția divină este să fii umil, că trup, și suflet, și spirit, și pe acest pământ, toți suntem la fel.

Sunt acei oameni care n-au iubire nici pentru ei, nici pentru tine, nici pentru Dumnezeu și trăiesc amarnic în raiul lor inexistent.

Să-ți fie milă, să-i ocolesti, să-ți ții inima departe de furia lor. Te vor atinge în chip și fel numai să ajungi  ca ei căci prea puțini sunt cei ca tine. Să te îndrepti mereu spre raiul tău adevărat prin Dumnezeu. Să fii umil cu tot sau cu nimic pentru că lipsa bunului  te îndepartează de bucurie si îți ucide sufletul în cel mai aspu iad.

Așa stă scris! Pentru tine, suflet...
share

Nu există comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat!!