Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Un om pe jumătate gol e îmbrăcat cu multe haine groase…

Posted on 7

 

Sunt oameni care apar în viața noastră și tot la fel dispar! Sunt oameni care nu dispar niciodată, dar atrag oameni nepotriviți așa cum și ei au fost cândva și-a fost dat să dispară. Sunt oameni pentru care ne dăm viața și ne ucidem fără să mai știm. Sunt oameni pentru care trăim și pentru care nu am ceda niciodată într-o luptă până murim. Sunt oameni pentru care viața ta înseamnă totul și oameni pentru care viața ta nu înseamnă nimic și totuși, tu îi ții pe toți în viața ta. De ce?
Sunt oameni pentru care zâmbim și oameni pentru care plângem. Sunt oameni pe care îi urăm și oameni pe care îi iubim, sunt două sentimente tari în același suflet. Cum, oare, de se poate așa ceva?
Sunt oameni răi și oameni buni pe care viața noastră i-a întâlnit și i-a primit. Sunt oameni care au fost, și care sunt și vor mai…
…pe jumătate gol, ești tu, acum, dar îmbrăcat cu multe haine groase să-ți țină și de ură, și de groază până la sfârșit! Sunt oameni pe care îi alegi acum sau i-ai ales și sunt în viața ta. Sunt oameni buni sau răi? Pe jumătate-i goală sau plină-i viața ta?

Tu cum alegi? Tu ce mai faci? Tu cum mai ești? Ce oameni ai în viața ta?

Așa stă scris! Pentru tine, suflet...
share

Nu există comentarii încă.

Ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținut protejat!!